ΕΠΣ Ξάνθης: Σημαντική νίκη με ανατροπή του Αστέρα Μαγικού επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς

 

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε η ομάδα του Αστέρα Μαγικού επί έναν από τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος, την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Με τους 3 βαθμούς της νίκης ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα εν αντίθεση με την Αναγέννηση που είδε τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου να αποσπάται 4 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45 λεπτό, η ομάδα της Θαλασσιάς ήταν καλύτερη σκοράροντας και ένα γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Χριστοφορίσης στο 30′ λεπτό με πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αστέρα ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρουν την από βαθμολογικής  και ψυχολογικής σημασίας νίκη. Αρχικά στο 77′ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ανδρέου, ο Κιαχίδης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Η ολική ανατροπή έγινε λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και συγκεκριμένα στο 90′ όταν ο Φειμή Ιλκέρ με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκαιτατζής με βοηθούς τους κ. Κηλικιώτη και κ. Βαχαβιώλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Μακρίδης, Σαμπανίδης, Κατσιμεντές (57′ Σαββόγλου), Σακαλή Χασάν, Σπυριάδης (71′ Φειμή Ιλκέρ), Γκίνης, Σταύρου, Βούλκος (68′ Αδαμίδης), Κιαχίδης, Ζώτος, Ανδρέου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Περπερής, Βασιλειάδης (λ.τρ. 46′ Μυλωνάς), Παπαδημητρίου, Βουλγαρίδης, Μπάτζιος Δ., Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Σ., Μπάτζιος Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης, Σαρηγιαννίδης