ΕΠΣ Έβρου: Σημαντικές ενισχύσεις για τον Έβρο Σουφλίου εν όψει τη συνέχειας του πρωταθλήματος

 

Σε τεσσερις πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Έβρος Σουφλίου εν όψει της συνέχειας, με σκοπό να τον βοηθήσουν να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο Έβρος Σουφλίου πριν την διακοπή του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, βρισκόταν στην έβδομη θέση με 13 βαθμούς και 5 βαθμούς πίσω από τον πέμπτο Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθεια που κάνει ο Έβρος Σουφλίου για να ανέβει στη βαθμολογία και να φτιάξει κορμό για την νεα σαιζόν θα τον βοηθήσουν τα τέσσερα νέα αποκτήματά του, ο Ιωάννης Αλεξίου, ο Κων/νος Μαργαρίτης, ο Παναγιωτης Ράλλης και ο Γιωργος Σεϊτανίδης που καλύπτουν τα κενά και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά και στον χώρο του κέντρου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου:

«Ο Εβρος Σουφλιου βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση των παρακατω ποδοσφαιριστων: Αλεξιου Ιωαννης, ετων 19, μεσοεπιθετικος απο Εθνικο Πυλαιας (Α Θεσσαλονικης), Μαργαριτης Κωνσταντινος, 20 ετων, μεσος, απο Ορεστη Ορεστιαδας, Ραλλης Παναγιωτης, 34 ετων, αμυντικος απο ΠΑΕ Νιψας και Σειτανιδης Γεωργιος, 27 ετων, μεσοαμυντικος απο Ποντιακο. Τους καλοσοριζουμε στην οικογενεια του Εβρου Σουφλιου και τους ευχομαστε να ειναι υγιεις και δυνατοι ωστε να βοηθησουν την ομαδα να πετυχει τους στοχους της».