Ανακοίνωση του ΣΔΚ Θράκης για ορισμό διαιτητή του ΣΔΚ Θεσσαλονίκης σε αγώνα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 

Ανακοίνωση κατά του προέδρου του ΣΔΚ Θεσσαλονίκης και διεθνή διαιτητή Γιώργου Πουρσανίδη εξέδωσε ο ΣΔΚ Θράκης, κάνοντας γνωστό ορισμό διαιτητή του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης σε αγώνα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, χωρίς να το γνωρίζουν ούτε ο ΣΔΚ Θράκης, ούτε η ΟΔΚΕ.

Ο ΣΔΚ Θράκης διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή Αγγελίδη που ανήκει στον ΣΔΚ Θεσσαλονίκης και υπηρετεί στον Έβρο, ο οποίος ορίστηκε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος γυναικών Φιλία Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανδρών Φιλία Ορεστιάδας – Πάνθηρες Καβάλας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης καταγγέλλει τον ορισμό του διαιτητή και τον πρόεδρο του ΣΔΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος επέτρεψε στον διαιτητή να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα άλλης Ένωσης.

Μάλιστα ο διαιτητής Αγγελίδης εμφανίζεται να είναι δόκιμος διαιτητής του ΣΔΚ Θεσσαλονίκης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σφυρίξει  στη Θεσσαλονίκη μόνο αγώνες κατωτέρων κατηγοριών, καθώς και αγώνες μίνι, παίδων, κορασίδων, νεανίδων, εφήβων, όχι όμως αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ.

Στην ανακοίνωση τέλος γίνεται αναφορά στο ότι ο ΣΔΚ Θράκης έχει να σφυρίξει τρεις μήνες σε αγώνες, καθώς ορισμένα μέλη του Συνδέσμου τελούν υπό τιμωρία και δεν ορίζονται σε αγώνες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, λόγω δύο ανακοινώσεων, με τη μία να αναφέρει πως δεν συμφωνεί με τον ορισμό της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΑΜΑΘ (θυμηθείτε ΕΔΩ) και την άλλη να φέρεται κατά του προέδρου της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Βασίλη Χαλκιά (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚ Θράκης:

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. καταγγέλλει την απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. Θεσσαλονίκης, να επιτρέψει σε διαιτητή του Συνδέσμου του να διευθύνει αγώνες στην Ορεστιάδα, εν αγνοία του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ και της Ο.Δ.Κ.Ε.

Οι διαιτητές της Θράκης δίνουν έναν άνισο, πολύπονο αλλά δίκαιο αγώνα για την αξιοπρέπειά τους και σεις με την καλοστημένη συμφωνία-υποταγή σας στις προσταγές της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ  και την απόφασή σας, ανακατευτήκατε σε ξένα χωράφια.

Πέρα από τα νομικά κατάστιχα υπάρχουν και κανόνες ηθικής, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ Συνδέσμων και συναδέλφων διαιτητών, που μάλλον αγνοείτε ή εσκεμμένα παραλείπετε προς ίδιον όφελος.

Εμείς, λοιπόν, οι διαιτητές της Θράκης που έχουμε να σφυρίξουμε τρεις μήνες σας λέμε ότι τον άντρα και το συνάδελφο δεν τον κάνουν το Προεδριλίκι και  το διεθνιλίκι.

Τον κάνουν ο λόγος, η μπέσα και η ψυχή…

Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.

-Ο-
Υπεύθυνος Τύπου

Γεώργιος Παπαγεωργίου