Β’ Εθνική: Βάφτηκε Ξανθιώτικο το γυναικείο “Ελ Θράκικο” με… παράπονα από την Ροδόπη ’87

 

Δίκαιη ήταν η επικρατηση της Βασίλισσας της Θράκης στο ντερμπι της Θρακης στο γήπεδο Κοσμίου Ροδόπης απέναντι στην Ροδόπη ’87 με 0-1 στο πλαισιο της 8ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας Γυναικων.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν καλυτερη στην αρχή του παιχνιδιού με την Ροδοπη να ισορροπεί το παιχνίδι αλλα της φιλοξενούμενες να έχουν την φάση του αγώνα με το σουτ της πρωην παιχτριας της Ροδόπης Λισγάρα να βρίσκει στο 44′ το δοκάρι της Βαδάση. Nωρίτερα ωστόσο εγινε η φαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες για την Ροδοπη ’87 όταν ο διαιτητης ακυρωσε γκολ της Πατερακη στο 30′ ως οφ σαιντ.

Με γκολ απο τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δευτερο μερος όταν στο 48′ σε σεντρα της Βλαχου αρχικα το πλασε της Παπαδοπούλου έδιωξε η Βαδαση και στην επαναφορά η Μαυρομάτη με πλασέ εκανε το 0-1. Η ομάδα της Ξάνθης ωστοσο αντι να απειληθει ειχε ακόμα 2 ευκαιρίες με την Λισγαρα στο 67′ και στο 82′ με την ομαδα της Ροδόπης να γνωρίζει την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα και να μενει στους 7 βαθμούς, ενω η Βασιλισσα εφτασε τους 10 (φώτο Παρατηρητής).

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Θάνο και Παπαχρήστου από την ΕΠΣ Έβρου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Χουτουριάδου, Γιαμπούρη, Ιωαννίδου (82′ Κακοψήτου), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου (91′ Παρδή), Ναλμπάντη, Κατσαρού, Ευθυμιάδου, Παπαδοπούλου, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη (84′ Πόρναλη)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ  “ΕΛ ΘΡΑΚΙΚΟ” ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ