Super League: Με νίκη συνέχισε και η ομάδα Κ15 της Ξάνθης με αντίπαλο την Βέροια

 

Με μια πολύ καλή εμφάνιση η παιδική ομάδα της Ξάνθης, σκόραρε 4 φορές και επικράτησε με 4-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Βέροιας και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και δύο αγώνες λιγότερους.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Κοτόπουλος έκανε μια ατομική προσπάθεια, σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 27ο λεπτό ο Τσιεγγελίδης έπιασε μια κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 40ο λεπτό ήρθε και το 3-0 για την ομάδα της Ξάνθης, αφού μετά από πίεση του Κοτόπουλου αρκετά ψηλά ανάγκασε την αντίπαλε άμυνα σε λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα τους, για δεύτερη φορά από δικά τους πόδια. Στην επανάληψη η Ξάνθη τετραπλασίασε τα γκολ της με σκόρερ αυτή τη φορά τον Νομικό, ενώ η ομάδα της Βέροιας το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 76ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΞΑΝΘΗ (Θόδωρος Καραγιαννίδης): Καρά Ισμαήλ, Καλογρανάς, Βουτσάς, Τσιεγγελίδης, Νιαζήφογλου (55′ Καράμπελας), Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Κωσταρέλης (55′ Μολώνης), Κοτόπουλος (49′ Νομικός), Καφαλης (73′ Κουρού Χαλήλ), Δημητριάδης (49′ Ισπυρλίδης).