Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Να ξεκινήσει με το δεξί το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα της Ασπίδας, η οποία υποδέχεται στο Εύμοιρο τον Χαρίλαο Τρικούπη. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Ξάνθης νίκησε τη ΧΑΝΘ με 77-73 και με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα πιάσει στη βαθμολογία την ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία είχε πάρει τη νίκη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 71-69. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι  Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Τον Παναθλητικό υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, θέλοντας να ανακάμψει μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στα προηγούμενα ντέρμπι και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Κομοτηνής είχε γνωρίσει την ήττα με 68-47. Την Παρασκευή σε μία όμορφη ατμόσφαιρα η ΑΕ Κομοτηνής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικά προβλήματα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Κομοτηνής είχε γνωρίσει την ήττα με 68-47.

Αντίθετα ο ΓΑΣ δίνει το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και θα ψάξει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του μέσα στο 2017, αυτή τη φορά στη Χαλκιδική και στην έδρα των Νέων Μουδανιών. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε την περασμένη Κυριακή τον Ορφέα Νέου Σκοπού με 65-67 και με νίκη σήμερα επί της ομάδας της Χαλκιδικής, η οποία είναι τελευταία στη βαθμολογία και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και θα βάλει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Κομοτηνής είχε νικήσει με 60-58 στην παράταση

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας υποδέχεται την Ολύμπια Λάρισας, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Ξάνθης ηττήθηκε με 61-33 την περασμένη αγωνιστική από τον Ηρακλή και θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Στην αποστολή γα το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι Καραλίδου Σταυρούλα, Μαμαλίγκατζη, Σαρβάνη, Μεχμέτ Ουστά, Κουτρουβέλη, Σακουλάκη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή, Σουλιώτη, Καραλίδου Βίκυ, Καρακώστα και Λαζαρίδου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ