LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός και Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός και Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

Ώρα 17:42 Πριν ξεκινήσουμε με την ενημέρωση των τεσσάρων αγώνων να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:44 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:46  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:48 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:50 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:53 Τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι για την ΑΕ Κομοτηνής, που υποδέχεται τον Παναθλητικό. Στα Νέα Μουδανιά αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 17:56 Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ιωνικός Ιωνίας – Μακεδονικός, Ορφέας Νέου Σκοπού – Αστέρας Καβάλας, Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή, Ζέφυρος – Νεάπολη, ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός, Αγία Βαρβάρα – Ίκαροι Σερρών, Χαλκηδόνα – Μαντουλίδης

Ώρα 17:59 Διαιτητές στην Κομοτηνή ορίστηκαν οι Ελευθεριάδης και Παπαγεωργίου από το Σύνδεσμο Κιλκίς, ενώ στα Νέα Μουδανιά οι Μαλτέσιος και Τοκμακίδης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Ώρα 18:23 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός 11-15

Ώρα 18:48 Ημίχρονο στη Χαλκιδική, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να προηγείται με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή 28-32

Ώρα 18:53 Ημίχρονο και στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται ακριβώς με το ίδιο σκορ με τον ΓΑΣ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός 32-28

Ώρα 18:56 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξιδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:00 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:04  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:08 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:12 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:17  Σε εξέλιξη πλέον το δεύτερο ημίχρονο και στους δύο αγώνες των ομάδων της Κομοτηνής.

Ωρα 19:26  Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή με την γηπεδούχο ομάδα της ΑΕΚ να έχει μικρό προβάδισμα έξι πόντων, καθώς πέτυχε ένα καλάθι παραπάνω από τους φιλοξενούμενους στην διάρκεια του δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός 49-43

Ωρα 19:40  Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για το αποτέλεσμα του ΓΑΣ Κομοτηνή που βρίσκεται λογικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως και το ματς της Κομοτηνής, όπου η ΑΕΚ διατηρεί σταθερά ένα προβάδισμα 4-6 πόντων.

Ωρα 19:53  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή και επιστροφή στις νίκες για την τοπική ΑΕΚ. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Παναθλητικός 64-59

Ωρα 19:59  Μόλις καταφέραμε να επικοινωνήσουμε και με την αποστολή του ΓΑΣ όπου όλοι είναι χαρούμενοι γιατί η ομάδα της Κομοτηνής πήρε μια ακόμα σπουδαία εκτός έδρας νίκη.  Τελικό αποτέλεσμα: Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή 61-68