LIVE από την Δράμα για την Γ’ Εθνική: Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 4-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών στην Δράμα με την ιστορική Δόξα και των υπόλοιπων αγώνων για την 17η αγωνιστικη της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στην αναμετρήση Δόξα Δραμας -Δόξα Προσκυνητών, αφού ο αγώνας του Ορφέα Ξάνθης με τον Μακεδονικό Φούφα ανβλήθηκε. To ThrakiSportS παράλληλα θα σας ενημερώνει και για τα άλλα ματς της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 14:18 Στην Δραμα η προερχόμενη από μεγάλη νίκη επί του Φούφα Δόξα Προσκυνητών, που είναι 13η στην βαθμολογία με 11 βαθμούς φιλοξενείται  από την φιλόδοξη Δοξα Δραμας που με 33 βαθμούς βρίσκεται δευτερη στην βαθμολογία και θελει να επιστρέψει στην Β’ Εθνική.

Ωρα 14:21  Στον πρώτο γύρο η Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής είχε στερήσει το τρίποντο από την Δόξα Δράμας, αποσπώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Ώρα 14:25 Πριν περάσουμε στους χορηγούς μας, πάμε να δούμε τις συνθέσεις της αναμέτρησης γιατί ήδη τις έχουμε. Για την Δόξα Δράμας ο Π. Τζαναβάρας θα ξεκινήσει με τους Σικαλιά, Παγώνη, Βιτλή, Κωστόπουλο, Μκρτσιάν, Παναγιωτούδη, Πινδώνη, Ιότι, Δουκάκη, Μπουσινάκη και τον ιδιαίτερα γνωστό στους Κομοτηναίους Ίγκορ.

Ωρα 14:28  Για την Δόξα Προσκυνητών θα ξεκινήσουν οι  Περτσάς, Δημητριάδης , Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Δραγανίδης, Κλης, Βάσκος, Κασιώτης, Τρίχας, Μόσχος.

Ωρα 14:33  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:37  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:40  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:43 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:48  Τέλος, χορηγόςς της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:53  Θυμίζουμε ότι έχει αναβληθεί το ματς του Ορφέα με τον Μακεδονικό Φούφα. Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής (θα γίνει και ένας εξ’ αναβολής αγωνας για την 14η αγωνιστική) στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας (14η αγωνιστική),  Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά, Νάουσα – Απόλλων Καλαμαριάς και Απόλλων Παραλιμνίου – Καμπανιακός, ενω ρεπό έχει η ΑΕ Ποντιων Βατολακκου. Oι αγωνες της 17ης αγωνιστικής Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός και ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας θα γίνουν Τετάρτη (1/2).

Ωρα 15:02 Έναρξη αγώνα στην Δράμα.

7′ Σουτ του Δραγανιδη για Προσκυνητές η μπάλα μολις αουτ.

20′ Γκοοοολ για τους Προσκυνητές! Αν και η Δόξα πίεζε ασφυκτικά οι Προσκυνητες σε φαουλ του Τριχα άνοιξαν το σκορ με σου του Μόσχου. Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 0-1

25′ Γκολ για την Δόξα Δράμας! Γρήγορη απαντηση για τους δραμινους με φοβερή ενέργεια του Δουκάκη που πέρασε εκπληκτικα 2 αμυντικους και ισοφάρισε με ομορφο πλασέ. Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 1-1

27′ Καλο σουτ του Βασκου μπλοκαρει ο Σικαλιάς.

31′ Καλές ευκαιριες για την Δραμα που εξουδετερωνει ο Πέρτσας μια με κεφαλιά του Ιότι και μια με κεφαλιά του Πινδώνη νωρίτερα.

35′ Στην Ναουσα εχουμε Νάουσα-Καλαμαριά 1-1

39′ Πιέζει η Δραμα αλλα οι Προσκυνητές αμύνονται σωστα και προσπαθούν να βγουν σε αντεπιθέσεις

41′ Μεγαλο παιχνίδι στην Καβαλα αλλα ο πρωτοπόρος Λαγκαδας είναι στο μηδεν με τον τοπικό ΑΟΚ. Μόνο τερματα μεχρι στιγμής σε Ναουσα και Δραμα με τα δυο παιχνιδια να ειναι στο 1-1.

43′ Γκοοοολ για τους Προσκυνητές! Αν και η Δόξα πίεζε ασφυκτικά οι Προσκυνητες σε αντεπίθεση κανουν το 1-2 με τον Βασκο που είναι on fire . Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 1-2

45′ Γκολ για την Δόξα Δράμας! Γρήγορη απαντηση και πάλι για τους δραμινους οταν μετα απ[ό σεντρα του πρωην του Πανθρακικού Μπουσινακη ο Πινδώνης με κεφαλια ισοφαρίζει. Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 2-2

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Πολυ καλοι οι Προσκυνητές δυσκολεύουν την δυνατή ομαδα της Δραμας. Ημίχρονο Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 2-2

Ωρα 16:00 Τα αποτελέσμα του πρωτου μέρους: Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (14η αγωνιστική),  Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 2-2, Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0, Νάουσα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1 νκαι Απόλλων Παραλιμνίου – Καμπανιακός 0-1

46′ Έναρξη δεύτερου μέρους.

47′ Ο πρωην του Πανθρακικού στην θεση του Ιότι. Περίεργη αλλαγη αφού το προβλημα για τους γηπεδουχους ενντοπίζεται στην αμυνα και όχο στην επίθεση

48′ Στην Ναουσα γκολ απο τα αποδυτηρια εχουμε Ναουσα-Καλαμαριά 2-1

55′ Παραμένει το 2-2 στην Δραμα, αντιστέκεται η ομαδα των Προσκυνητων στην πίεση των γηπεδούχων.

58′ Στην Δραμα σουτ του Δουκάκη η μπαλα περνά αουτ

62′ Ισοπαλια και στην Ναουσα 2-2 αφου η Καλαμαριά αν και με δεκα παικτες ισοφάρισε, ενω εχουμε Καβαλα -Λαγκαδας 1-0 αποτελεσμα που μεχρι στιγμης φερνει τρεις ομαδες στην κορυφη.

67′ Ο Πέρτσας είναι και σήμερα πολύ καλός και κρατα στα σουτ των Δραμινων που πιέζουν ασφυκτικά.

70′ Γκολ για την Δόξα Δράμας! Προβαδισμα για την Δόξα Δραμας που πρωτη φορά παίρνει το προβαδισμα με την αλλαγη τον Παβίσεβιτς. Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 3-2

78 Οι Προσκυνητές δυσκολο να αντιδρασουν στην ανατροπή αυτή του σκορ και δεχονται νεα πίεση από την ομαδα της Δραμας. Πάντως στέκονται καλα αμυντικα και είναι επικίνδυνοι στις στημένες φασεις.

81′  Ας δούμε τι γίνεται και στην Β’ Εθνικη στο οποίο δυστυχως δεν συνεχίζει ο Πανθρακικός. Δεκα λεπτα πριν το τέλος Απόλλων Αθηνων- Λαμία 1-0, Τρίκαλα- Πανελευσινιακός 4-0, ΑΟ Χανιά- Καλλονή 4-0, Καλλιθέα- Κισσαμικός 1-0, Σπάρτη- Πανσερραικός 3-0, Παναιγιάλειος- Αιγινιακός 1-1 και Αν. Καρδίτσας- Αγροτικός Αστέρας 2-0

83′ Αλλαγες για Προσκυνητες στην θεση του Μοσχου, ο Κατσαρός , ενω νωρίτερα ο Ιωαννίδης αντικαθιστα τον Κλή

85′  Τα αποτελέσμα πέντε λεπτα πριν το τελος: Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (14η αγωνιστική),  Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 3-2, Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0, Νάουσα – Απόλλων Καλαμαριάς 2-2 και Απόλλων Παραλιμνίου – Καμπανιακός 1-1.

90′ Γκολ για την Δόξα Δράμας! Νεο τερμα για την Δόξα Δραμας στο φιναλε, όταν ολοκληρη η ομαδα των Προσκυνητων ανεβηκε στην περιοχη του Σικαλια σε φαουλ του Τριχα και στην αντεπίθεση αφου ο Περτσας εδιωξε το σουτ του Παβισεβιτς ο Καρλοπουλος σκοραρε για την ομαδα της Δραμας .  Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 4-2

93′ Λήξη αγώνα. Πολυ καλοι οι Προσκυνητές που δυσκολεψαν αφάνταστα  την δυνατή ομαδα της Δραμας. Τελκό αποτέλεσμα Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 4-2