Ανακοινώθηκε ο Μεχία από την Ξάνθη, επέλεξε νούμερο και προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα ενόψει ΟΦΗ

 

Με τον κλασικό της τρόπο,μ μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε το απόγευμα την απόκτηση και του πρώην άσσου του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία.

Αυτή τη φορά η ανακοίνωση επεκτάθηκε στις 13 λέξεις, επειδή το όνομα του Μεχία αποτελείται από… τέσσερα ονόματα, όπως τα περισσότερα ισπανόφωνα.

«H Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Alfredo Antonio Mejía Escobar», αναφέρει ν ανακοίνωση.

Ο Μεχία το πρωί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Ξάνθης, ενώ όπως έγινε γνωστό επέλεξε τη φανέλα με το Νο 12.

Η προπόνηση της επόμενης μέρας του ισόπαλου αγώνα με την ΑΕΚ περιλάμβανε ασκήσεις στο προπονητήριο της ομάδας και δύο γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης) συμπεριλαμβάνονταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου.

Το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο μετείχε και ο Μεχία, γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Για τους παίκτες της Ξάνθης δεν υπάρχει ρεπό καθώς το μεσημέρι της Τρίτης υπάρχει το επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Εκεί πλέον στρέφεται το ενδιαφέρον όλων…