«Πολλοί ωφελήθηκαν από τον Πανθρακικό αλλά έκαναν πίσω στα δύσκολα! Μόνο ο Καραολάνης έμεινε μέχρι τέλους…»

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο γνωστός κομοτηναίος επιχειρηματίας Γιάννης Κιλτσίκης, από τους πιο γνωστούς στην πόλη, ιδιοκτήτης καφενείου και κατά συνέπεια εκτός από προσωπικός φίλος και συνάδελφος του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη, έγραψε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, το τέλος της και τις ευθύνες που αρκετός κόσμος του αποδίδει:

«Συνθήματα – συναισθήματα-γλέντια-πανηγύρια την ημέρα ανόδου της αγαπημένης μας ομάδας στην Super League. Μια τρελή πορεία που στη συνέχεια συνοδεύτηκε από αρκετά λάθη διαφόρων ειδών τα οποία σιγά – σιγά οδήγησαν στην διάλυση της ομάδας μας.

Πολλοί ωφελήθηκαν από την ομάδα, αλλά έκαναν πίσω όταν εμφανιζόταν οι δυσκολίες. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι αυτός που ζυμώθηκε και έμεινε μέχρι τέλους έχει όνομα και λέγεται Τάσος Καραολάνης. Ο άνθρωπος που στήριξε όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Ατελείωτες ώρες μακριά από την οικογένεια, τη δουλειά, την προσωπική ξεκούραση και την ηρεμία του. Αλλά και ατελείωτα χρήματα για την στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Να είσαι γερός και πάντα δυνατός Τάσο Καραολάνη.

Σε ευχαριστούμε θερμά.

Αυτή η πόλη πρέπει να σε ευγνωμονεί.

Με τιμή και σεβασμό

Ιωάννης Κιλτσίκης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here