Volley League: O Καναδός διαγώνιος Στεφ Νας το τελευταίο “χαρτί” της Ορεστιάδας για την παραμονή!

 

Ο Καναδός Στέφεν Νας θα είναι ο παίκτης που θα προσπαθήσει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Ορεστιάδας παίρνοντας την θέση του Ρεϊναλτο Ρότζερς που μετακόμισε στο Λίβανο.

Η διοίκηση του ΑΟΟ προχώρησε στην προσθήκη του έμπειρου διαγώνιου Στέφεν Νας ο οποίος σίγουρα δεν είναι “μαγος” σαν τον συμπατριωτη του πρωην πλει μεικερ του ΝΒΑ Στιβ Νας, αναμένεται όμως να βοηθήσει τον ΑΟΟ στην προσπάθεια του για παραμονή στην Volleyleague μεσω των πλει αουτ, αφου μεχρι στιγμής μετρά μονο ήττες εχοντας 1 μόλις βαθμο.

Ο Καναδός διαγώνιος είναι γεννημένος στις 5/7/1985, έχει ύψος 2.05μ, καρφώνει στα 350 εκατοστά και μπλοκάρει στα 330 εκατοστά και διαθέτει πλούσια εμπειρία στην Ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί στην Ορκελιούνγκα (Σουηδία), στη Μάντοβα (Ιταλία), στην Πάρνου (Εσθονία), Πουατιέ (Γαλλία), Εσπίνιο (Πορτογαλία), Χάλμσταντ (Σουηδία), ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το 2015 όταν αγωνίστηκε με την Ποζογίλνιτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και στο ματς του Ρέντη σημείωσε 16 πόντους με 16/32 επ. Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται και στο μπιτς βόλεϊ.  Το νέο απόκτημα των πρασίνων έχει μια βδομάδα για να προπονηθεί με την ομάδα ώστε να ειναι έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας.