Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 28-29/1 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 η δωδέκατη Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη μετά τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα στο φινάλε του 2016 και την ήττα με τον Ολυμπιακό φιλοξενεί το Σαββατο (28/1) στις 14.00 στα Πηγάδια την δέκατη ΑΕΚ με στόχο την επιστροφή στις νίκες για την 18η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Χρυσέλης και Κεχαγια Εμίν από την ΕΠΣ Ξανθης.

Το προγραμμα της 18ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Ηρακλής-Λάρισα, Πλατανιάς-Κέρκυρα, Βέροια-Ολυμπιακός, Ξάνθη-ΑΕΚ, Παναθηναικός-Λεβαδειακός, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου γυρου, η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη θα κάνει πρεμιέρα για το 2017 αφού σε ένα σημαντικο παιχνίδι υποδέχεται την Κυριακή (29/1) στις 12.15 στα Πηγάδια την ισόβαθμή της στην δευτερη θέση Βέροια με διαιτητές τους Χορόζογλου, Τορούνογλου και χατζηκυριάκου από την ΕΠΣ Δράμας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια για το Βόρειο Όμιλο, 2η αγωνιστική 3ος γυρος: Λάρισα-Ηρακλής, Παναιτωλικός-Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα παιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου υποδέχεται την Βέροια στην πρεμιέρα της για το 2017 και στόχο την νίκη ωστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Διαιτητες οι Ελευθεράκης, Αγγελακόπουλος και Χαραλαμπιδου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια για το Βόρειο Όμιλο, 5η αγωνιστική 2ος γυρος: Λάρισα-Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, ενω ρεπό έχει η Κέρκυρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ