Football League: Επιστροφή στην Κρήτη για τον Γιώργο Νικόλτση

 

Την τέταρτη μεταγραφή του θα πραγματοποιήσει ο Κισσαμικός, καθώς ο Γιώργος Νικόλτσης του Πανθρακικού θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο της περιόδου στα Χανιά.

Ο 25χρονος (6/4/92) Ημαθιώτης επιθετικός σύμφωνα με το athlitiko.gr βρέθηκε στο Καστέλι την Πέμπτη και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και βρήκε ταχύτατα  νέα «στέγη» την οποία αναζητούσε μετά την αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα στον Πανθρακικό. Βασικά βέβαια, ο ίδιος είχε αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό, καταθέτοντας προσφυγή για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Νικόλτσης που είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Κρήτη αφού τη σεζόν 2014-15 ήταν στην Επισκοπή στη Football League, παίζει ως επιθετικός. Με τον Πανθρακικό κατέγραψε μέχρι σήμερα 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο, όπου σκόραρε κιόλας. Πέρυσι, έπαιξε σε 13 ματς με τον Πανθρακικό στη Super League ενώ είχε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Συνολικά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κισσαμικού μετρά 14 συμμετοχές στη Super League, 63 στη Β’ Εθνική και 37 στη Γ’ Εθνική, έχοντας σκοράρει 10 γκολ.