Super League: Με Μάνταλο στην αποστολή, αλλά χωρίς Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι στη Ξάνθη η ΑΕΚ

 

Μια ημέρα μετά την εκτός έδρας νίκη της στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλου Ελλάδος, η ΑΕΚ ξεκίνησε και… ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο (19:30, LIVE ThrakiSportS).

Με το δύο στα δύο επί Μανόλο Χιμένεθ έρχεται η ΑΕΚ στην Ξάνθη, αφού μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κατάφεραν και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου νικώντας το απόγευμα της Τετάρτης και τον Λεβαδειακό. Παρά το γεγονός πως έχουν δύο νίκες με τον νέο τους προπονητή, στην ΑΕΚ έχουν να αντιμετωπίσουν και αρκετά προβλήματα απουσιών για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, λοιπό, μετά την πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης και μόλις μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Αραβίδης, Τσιγκρίνσκι και Χουάν Ντίας, όπως επίσης και ο Ούγκο Αλμέιδα που είχε πληώσει εις διπλούν την Ξάνθη στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.