Photos: Η τελευταία συγκέντρωση και το αντίο των παικτών του Πανθρακικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

 

Για τις δυο και μισή το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί η προπόνηση των παικτών του Πανθρακικού. Όλοι ήξεραν ότι θα είναι οι τελευταία. Κάποιοι είχαν ήδη μαζέψει από την προηγούμενη ημέρα τα πράγματά τους. Κάποιοι άλλοι όμως αποφάσισαν να έρθουν για μια τελευταία φορά.

Να έρθουν και να ακούσουν από επίσημα χείλη το τέλος της ομάδας. Λίγο πιο πριν είχε σταλεί από την ΠΑΕ Πανθρακικός προς την διοργανώτρια της Super League η επιστολή που ενημέρωνε για την αποχώρηση της ομάδας από τα πρωταθλήματά της.

Τα πρόσωπα ήταν σκυθρωπά. Οι στιγμές σίγουρα δυσάρεστες. Η αγωνία για το μέλλον του καθενός από τους παίκτες έκδηλη. Όλοι πλέον μένουν ελεύθεροι και θα προσπαθήσουν στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, να βρουν νέα στέγη.

Ακόμα πιο τραγικές φιγούρες οι μικροί σε ηλικία παίκτες, αυτοί που ανήκουν στην Κ19, οι οποίοι προσερχόντουσαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας αμέσως μετά το σχολείο για μια προπόνηση που δεν έγινε ποτέ. Αγκαλιές, αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχές από όλους προς όλους για καλή τύχη.

Το ThrakiSportS ήταν σε αυτην την τελευταία συνάντηση και επειδή τα λόγια είναι φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις, κατέγραψε σε εικόνες τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν…