Photos: 40 κλικ από την ξεχωριστή εκδήλωση της κοπής πίτας των Παλαιμάχων του ΑΟΞ

 

Σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα αρκετός κόσμος παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ στην κοπή της πίτας τους για το έτος 2017 στο Σαλέ, και το ThrakiSportS δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αντιπροσωπεία παικτών της Ξάνθης, με τον αρχηγό Φλίσκα, τον Βασιλακάκη, τον Καρασαλίδη αλλά και τον Τριάδη. Επίσης στον χώρο εκδηλώσεων του Σαλέ βρέθηκαν και αρκετοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αλλά και αντιπροσωπεία Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού με πρόσκληση από τον ίδιο τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπάμπη Χατζημεστή. Σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης παραβρέθηκε στην εκδήλωση θέλοντας να τιμήσει και αυτή με την παρουσία της την πρωτοβουλία του συλλόγου Παλαίμαχων του ΑΟΞ για την οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Στο ξεκίνημα της πολύς ωραίας αυτής εκδήλωσης, ο σύλλογος Παλαίμαχων του ΑΟΞ τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες αρχικά τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και τις αγωνιστικές διακρίσεις με την φανέλα της Ξάνθης αλλά και την γενική του προσφορά στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Επίσης τιμήθηκαν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Νίκος Κριεζής για την πολυετή προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο όπως και ο κ. Χρήστος Νταβουτζόπουλος για τον ίδιο λόγο. Τέλος για την μεγάλη του προσφορά στο Ξανθιώτικο χώρο του ποδοσφαίρου τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο κ. Ηλίας Δουκίδης. Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS από την εκδήλωση: