Football League: Στον Απόλλωνα Σμύρνης του Άκη Μάντζιου ο πρώην της Ξάνθης Κρίστιαν Ομπόντο

 

Ενισχύεται σημαντικά ο Απόλλων Σμύρνης του Άκη Μάντζιου, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει το ένα από τα εισιτήρια ανόδου στην Super League, και αυτή τη φορά προχώρησε σε μια καλή προσθήκη, ενός παλιού μας γνώριμου μάλιστα παίκτη.

Στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια η «Ελαφρά Ταξιαρχία», της οποίας προπονητής είναι ο Άκης Μάντζιος που έχει περάσει παλαιότερα και από τον… Πανθρακικό, έχει προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μια εξ’αυτών και η πιο πρόσφατη είναι ένας παλιός μας γνώριμος, ο Κρίστιαν Ομπόντο που ήταν μέλος της ομάδας της Ξάνθης που έφτασε στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με την οποία και μέτρησε 36 συμμετοχές (1 γκολ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Christian Obodo. Γεννημένος στις 11 Μαΐου 1984, ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος, έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμανική, Παντούρι Τίργκου Ζίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Περούτζια, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Τορίνο, Λέτσε, Ντιναμό Μινσκ, Ολιανένσε, Ξάνθη και Κονκόρντια Κιάζνα».