Volley League: Αισιοδοξία στην Ορεστιάδα μετά και τις δηλώσεις Λέσκοφ για «καλές συνθήκες»

 

Το αποτέλεσμα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου το περασμένο Σάββατο μπορεί να μην ήταν θετικό για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ωστόσο στο στρατόπεδο των “πράσινων” επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα σύντομα θα ξεκινήσει την αγωνιστική της αντεπίθεση για την παραμονή της στην κατηγορία.

Πλέον στην ομάδα ψάχνουν τη νίκη που θα δώσει το έναυσμα για την αγωνιστική της ανάκαμψη. Η Ορεστιάδα υ βρίσκεται ουσιαστικά σε μεταβατικό στάδιο και πολλοί πιστεύουν πως είναι πλέον θέμα χρόνου η ομάδα να αρχίσει να παίρνει και τα αποτελέσματα που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει στα πλέι άουτ την παραμονή της..

Η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα αφήνει αισιόδοξους τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και τους ανθρώπους της νέας διοίκησης που τρέχουν ασταμάτητα να προλάβουν τον χρόνο προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να ενισχύσουν το ρόστερ.

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα λόγια του νέου πασαδόρου των Θρακιωτών, του διεθνούς μολδαβού  Μαρίν Λέσκοφ ο οποίος ήρθε πρόσφατα στην ομάδα, τον βλέπετε σε φωτογραφία του radioevros και τόνισε χαρακτηριστικά στο volleyplanet: «Η διοίκηση κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, οι συνθήκες είναι καλές και από κει και πέρα εξαρτάται από εμάς τους αθλητές. Ελπίζω να έρθουν 1-2 παίκτες για να σωθούμε».