Super League: Έμεινε ελεύθερος από την Σιντ Τρούιντεν και… ταξιδεύει για Ξάνθη ο Σαλιμό Σιλά

 

Την ελευθέρας του πήρε και επίσημα ο Σαλιμό Σιλά από την Σιντ Τρούιντεν, αφού το πρωί της Τετάρτης η βελγική ομάδα τον αποδέσμευσε και οριστικά.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ με καταγωγή από τη Σενεγάλη και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου όλα δείχνουν πως είναι πλέον στο δρόμο… για την Ξάνθη και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές όπως φαίνεται για να ανακοινωθεί, ίσως και εντός της Πέμπτης. Με δύο γεμάτες σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια, φαίνεται πως αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για «μπακ απ» του Φερνάντο Γουάλας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα της προπόνησης, η Ξάνθη έχει πλέον ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Πάνοπλη σχεδόν, θα έλεγε κανείς, αφού πλεόν επιστρέφουν όλοι οι τιμωρημένοι παίκτες στη διάθεση του προπονητή τους, και πλέον η Ξάνθη στοχεύει στην συνέχιση της πολύ καλής της πορείας στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης περιείχε εκγύμναση σε δύο γκρουπ για τους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο γκρουπ αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα περισσότερα λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το δεύτερο από τους υπόλοιπους που αναλώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.