Υπό το βλέμμα του… Τοροσίδη η ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο για την Ευρωλίγκα

 

Το Μιλάνο με τη Μπολόνια έχουν απόσταση 215 χιλιόμετρα, τα οποία διένυσε ο Βασίλης Τοροσίδης για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο “Τόρο” όμως δεν έφερε γούρι στην ομάδα του Πειραιά, η οποία με κακή εμφάνιση στην άμυνα υπέστη μεγάλο κάζο και ηττήθηκε με 99-83 από την τελευταία Αρμάνι, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης και να αυξήσει τις πιθανότητες για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός νίκησε χθες τη Μπαρτσελόνα με 71-65, ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και αύριο στο Βελιγράδι και την κατάμεστη Aleksandar Nikolic Hall (πρώην«Hala Pionir») θα παίξει με τον ισόβαθμο Ερυθρό Αστέρα για να παραμείνει και εντός οκτάδας, αλλά και να παραμείνει ζωντανός για είσοδο στη τετράδα.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή την Μπάμπεργκ, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, μετά τη σημερινή κακή εμφάνιση και την ήττα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστική