Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές με Μακεδονικό Φούφα και Λαγκαδά για Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της εξ’ αναβολής και εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται την ΑΠΕ Λαγκαδά στην Ξάνθη και την Δόξα Προσκυνητων να ταξιδεύει στην Ημαθία αντί στην Κοζάνη για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφα.

Ξεκινώντας από τον Ορφέα Ξάνθης που με 21 βαθμούς βρίσκεται μόνος στην 5η θέση πραγματοποιώντας μια ονειρεμένη πορεία κυρίως εκτός έδρας, υποδέχεται την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος της ΑΠΕ Λαγκαδά χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφανιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του ΑΟΞ μετα και το μεγάλο διπλό στην Κομοτηνη επί των Προσκυνητών.

Η ομάδα του Λαγκαδά με 31 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση και με νίκη στην Ξάνθη θα περάσει μόνη στην πρωτη θέση του πρωταθλήματος αφού η Καλαμαριά έχει αγωνιστεί για την 15η αγωνιστική, οπότε ο αγώνας φαίνεται να ενδιαφέρει περισσότερο βαθμολογικά τους Θεσσαλονικείς που “καίγονται” για το τριποντο.

Στην Αλεξάνδρεια τελικά και όχι στην Πτολεμαίδα λόγω του κακού αγωνιστικού χώριου, η Δόξα Προσκυνητών που με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προερχεται από την εντος εδρας ηττα από τον Ορφέα στην Κομοτηνή, φιλοξενείται σε “ουδετερο” για αυτον γήπεδο από τον νεοφωτιστο επίσης Μακεδονικό Φούφα που πραγματοποιεί καλή πορέια και με 15 βαθμούς βρίσκεται δεκατος στην βαθμολογία.

Η ομαδα της Ροδόπης χωρίς τον Γιάννη Κλειτσιώτη στον πάγκο της μετα από 5 περίπου χρόνια, «καίγεται» περισσότερο για την νίκη, αφού θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από την τελευταία και 15η θέση που βρίσκεται η υποδιάλυση ωστόσο ομάδα των ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που και αυτη μετακόμισε στην Ημαθία και στα γειτονικά Λευκαδια θα αντιμετωπίσει τον Εορδαικό σε παιχνίδι παραμονής.

Στην Δόξα Προσκυνητών αφού βρεθεί ο νέος προπονητής αφού  ο Ανέστης Σπυριάδης ειναι προσωρινά, η μεταγραφή ενίσχυση θα πρεπει να θεωρείται σιγουρη, παρα την μεγαλη προσθηκη του Κειτά από την Λάρισα.

Το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδάς, Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – Καμπανιακός, Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης, Α.Ε. Ποντίων – Εορδαϊκός, Νάουσα – Απόλλων Παραλιμνίου, ενω ρεπό εχει η Καρδία. Θυμίζουμε σε παιχνιδι που εγινε στις 15/1 Αλμωπός Αριδαίας- Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ