LIVE από τα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδος: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Καλαμάρης βρίσκεται στο Xabthi FC Arena των Πηγαδίων και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Ξάνθη FC Arena και τον Νίκο Καλαμάρη για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – ΟΦΗ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 16:25 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία της αναμέτρησης από το γήπεδο των Πηγαδίων, πάμε να δούμε τους χορηγούς που μας βοηθούν στο να γίνει πραγματικότητα η σημερινή μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΟΦΗ.

Ώρα 16.32  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.37 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ

Ώρα 16.43 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16.53 Η ομάδα του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι θα έχει στην άκρη του πάγκου τον Μηνά Πίτσο ως υπηρεσιακό προπονητή καθώς πριν λίγη ώρα επήλθε οριστική συμφωνία με τον γνωστό στον κόσμο της Ξάνθης Νίκο Παπαδόπουλο ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Κρήτης (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ώρα 16.57  Η σύνθεση της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Σολτάνι, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά

Ώρα 17.00 Η σύνθεση του ΟΦΗ: Δάφκου, Παντίδος, Νάστος, Μάνος, Πάγκαλος, Βρεττός, Κομεσίδης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος

Ώρα 17.03 Ο Ράσβαν Λουτσέσκου θα έχει στον πάγκο τους: Ζαρόπουλο, Τριάδη, Κώστα, Βασιλακάκη, Γουάλας, Ορφανίδη Λ., Σβάρνα

Ώρα 17.06 Ο Μηνάς Πίτσος θα έχει στον πάγκο τους: Δερμιτζάκη, Κώτσιο, Μανιάδη, Μπουρσέλη, Κοντογιάννη, Ογκμπόε, Φάζο

Ώρα 17.10 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Κουμπαράκης με βοηθούς τους κ. Γρεβένη και κ. Χούσκογλου και τέταρτος διαιτητής τον κ. Γκουγκούδης

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη στην σέντρα.

10′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα της Ξάνθης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχει μπει πιο επιθετικά στο σημερινό παιχνίδι.

15′ Πολύ μικρή μερίδα οπαδών της Ξάνθης παρακολουθούν την σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Πηγαδίων.

17′ Πρώτη καλή  ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης. Σε σέντρα από αριστερά του Σολτάνι, ο Ράνος έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε λίγα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δάφκου.

24′ Σπουδαία ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Ντε Λούκας να επιχειρεί το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Δάφκου.

26′ Εντυπωσιακό σουτ του Λισγάρα αρκετά μέτρα και πλάγια από την περιοχή του ΟΦΗ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δάφκου.

29′  Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Λούκας και λάθος διώξιμο των αμυντικών ο Ράνος έπιασε την κοντινή κεφαλιά με τον Δάφκο να μπλοκάρει δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

35′ Έχοντας συμπληρώσει τα πρώτα 35 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Ξάνθης έχει την κατοχή της μπάλας αναζητώντας το γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού στην σημερινή αναμέτρηση. Αντίθετα η ομάδα του ΟΦΗ έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, αμυνόμενη μαζικά προσπαθώντας να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

39′  Γκοoooooλ για την Ξάνθη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Λούκας και σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ ο Μητρόπουλος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδος του και έτσι η Ξάνθη μπαίνει σε θέση οδηγού στο σημερινό παιχνίδι. Ξάνθη- ΟΦΗ 1-0

42′ Πρώτη ευκαιρία και για την ομάδα του ΟΦΗ στην σημερινή αναμέτρηση. Μακρινό σουτ του Μητρόπουλου με την μπάλα να καταλήγει λίγα μέτρα έξω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

43′ Φοβερή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν το πλασέ λόμπα που επιχείρησε ο Σολτάνι εντός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δάφκου παραμένοντας το 1-0 υπέρ της Ξάνθης.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.  Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ξάνθη- ΟΦΗ 1-0

Ώρα 18:02  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:07 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ

Ώρα 18:12 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

50′ Η ομάδα της Ξάνθης έχει εξίσου καλά και στο δεύτερο 45λεπτό αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ που της δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού.

58′ Η ομάδα του ΟΦΗ παρότι βρίσκεται πίσω στο σκορ συνεχίζει να αμύνεται πίσω από την σέντρα χωρίς να ρισκάρει για κάποιο γκολ.

60′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης με τον Γουάλας να παίρνει την θέση του Παπαγεωργίου.

65′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να παίρνει την θέση του Γιουνές.

69′ Φοβερή ευκαιρία για τον ΟΦΗ να ισοφαρίσει όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιάσσου ο Παντίδος επιχείρησε το γυριστό σουτ εντός περιοχής με τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει σε κόρνερ και με την βοήθεια τον αμυντικών.

71′ Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Ογκμπόε να παίρνει την θέση του Πάγκαλου.

74′ Σέντρα από αριστερά του Γουάλας με τον Λάζιτς να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των δικτύων του Δάφκου.

76′ Κλείνει τις αλλαγές ο Λουτσέσκου για την ομάδα της Ξάνθης με τον Τριάδη να παίρνει την θέση του Σολτάνι.

77′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Μπουρσέλη να παίρνει την θέση του Βρεττού.

85′ Έχοντας μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο συν τις καθυστερήσεις, η ομάδα της Ξάνθης συνεχίζει να προηγείται με 1-0 έναντι του ΟΦΗ ένα αποτέλεσμα που της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά ενόψει και του επαναληπτικού στην Κρήτη.

87′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τριάδη με την μπάλα να καταλήγει λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δάφκου.

90+3′ Λήξη της αναμέτρησης. Σπουδαία νίκη της Ξάνθης με 1-0 επί του ΟΦΗ που της δίνει το προβάδισμα εωόψει του επαναληπτικού στην Κρήτη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τελικό σκορ: Ξάνθη- ΟΦΗ 1-0.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.