Γ’ Εθνική: Μια ανάσα από την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή από ομάδα της Super League η Δόξα Προσκυνητών!

 

Κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται η Δόξα Προσκυνητών, η οποία είναι σε συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Λάρισας Ιμπραήμ Κεϊτά, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ThrakiSportS ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Δόξας Προσκυνητών Δημήτρης Παγωνίδης, ο οποίος μας είπε πως “ο παίκτης βρίσκεται καθ’ οδόν για την Κομοτηνή, όμως κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμα. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είναι μία υπέρβαση για την ομάδα. Μέχρι την Πέμπτη πιστεύω οτι θα έχουμε κάτι επίσημο”.

Ο Δημήτρης Παγωνίδης πάλευε εδώ και ένα μήνα (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) για μία μεγάλη μεταγραφή ξένου νεαρού παίχτη και βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Κειτά, αλλά και άλλους νεαρούς. Ο παίκτης  έλυσε το συμβόλαιο του με την Λάρισα και πλέον μία εβδομάδα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έρχεται στην Κομοτηνή για τις τελικές συζητήσεις, οι οποίες πιθανότατα να διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη, καθώς την Τετάρτη υπάρχει και η αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα.

Οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ήταν ο Απόλλων Λάρισας (Γ’ Εθνική) και η Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ Εθνική) όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε με αποτέλεσμα να λύσει το συμβόλαιο του την Δευτέρα με τον σύλλογο.

Ο Γάλλος παίκτης είναι 21 χρονών, αν και εισηγήθηκε για αυτόν  ο Άγγελος Αναστασιάδης και αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν πήρε συμμετοχές στην πρωτη ομάδα και είχε 11 εμφανίσεις και 5 τέρματα με την ομάδα της Κ20 της Λάρισας, της οποίας πλέον δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω ηλικίας μετά και την αλλαγή των ηλικιακών βαθμίδων στο πρωτάθλημα της Super League Κ20. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αγγλική Γουλβς και στη Σλοβάκικη Κόζιτσε.