Γ’ Εθνική: Άλλαξε έδρα ο αυριανός αγώνας της Δόξας Προσκυνητών! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής

 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τα ματς της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/1) για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, αλλά άλλαξε έδρα και στο παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών που αντί για Πτολεμαϊδα πάει στην Αλεξάνδρεια εξαιτίας του χιονιού που έχει σκεπάσει το γήπεδο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ορφέας δίνει δυσκολο,παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ με την δεύτερη και έκπληξη του πρωταθλήματος ΑΠΕ Λαγκαδά στο γήπεδο του ΑΟΞ με διαιτητές από την ΕΠΣ Έβρου τους Κυριαζίδη, Καραίσκο και Διαμαντή.

Η Δόξα Προσκυνητών χωρίς των Γιάννη Κλειτσιώτη μετά από 5 σχεδόν χρόνια στον πάγκο της, αντιμετωπίζει σε κρίσιμο παιχνιδι, στην Αλεξάνδρεια τελικά, τον Μακεδονικο Φούφα. Διαιτητές ορίστηκαν οι Πολυχρονίου, Πρεσπάρης από την ΕΠΣ Καστοριάς και ο Δράγος της ΕΠΣ Φλώρινας.

Το παιχνίδι της Καβάλας με τον Καμπανιακό ορίστηκαν οι Κακουλίδης, Καρακασίδης και Γκιόσης από την ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής :

1ος ΟΜΙΛΟΣ (Τετάρτη 25/1, Ώρα 15:00)

Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδάς (Κυριαζίδης, Καραΐσκος, Διαμαντής (ΕΠΣ Έβρου))

Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών (Πολυχρονίου, Πρεσπάρης (Kαστοριάς), Δράγος (Φλώρινας))

Καβάλα – Καμπανιακός (Κακουλίδης, Καρακασίδης, Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης))

Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης (Μαρόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Τσιότσος (Μακεδονίας))

Α.Ε. Ποντίων – Εορδαϊκός (Πάνος, Αντωνίου, Θανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου))

Νάουσα – Απόλλων Παραλιμνίου  (Ρούσσης, Αναστασίου, Σακκάς  (ΕΠΣ Θεσσαλίας))

Αλμωπός Αριδαίας- Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 (15/1)

Ρεπό: ΑΟ Καρδίας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ