Φέρνει στην Ελλάδα ανήμερα των γενεθλίων του τον 23χρονο Σιλά για την αριστερή πτέρυγα η Ξάνθη

 

Ο Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά από την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στην Θράκη, για λογαριασμό της Ξάνθης, και οι ιθύνοντες της ομάδας δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν και σε άλλη μια απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Λένε πως τρώγωντας ανοίγει η όρεξη. Ε, λοιπόν κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της Ξάνθης, αφού μετά και τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία που όπως όλα δείχνουν είναι κλεισμένος και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι ιθύνοντες της ομάδας κυνηγούν και άλλη μία περίπτωση.

Αυτή του Σαλιμό Σιλά, που μέχρι και αυτή τη στιγμή ανήκει στην Βελγική ομάδα Σιντ Τρούιντεν, με την οποία υπέγραψε το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετρά 7 συμμεροχές, όλες ως βασικός και όλες 90 λεπτών.

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί για μια χρονιά και στην Οσέρ στην Ligue 2, όπιυ και ήταν βασικότατος πραγματοποιώντας 27 εμφανίσεις, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Τρουά, όποθ και είχε 5 συμμετοχές.

Έχει ύψος 1.70μ, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και έρχεται για να δώσει μεγαλύτερο βάθος στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Η καταγωγή του είναι από την Σενεγάλη, αλλά γεννήθηκε στη Γαλλία στις 25 Ιανουαρίου 1994, και σήμερα έκλεισε τα 23 του χρόνια!!