ΕΠΣ Έβρου: Πασχάλης έφυγε, Πασχάλης ήρθε ως νέος προπονητής στο Σουφλί

 

Ο Πασχάλης Σταματάκης θα είναι ο νέος προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Έβρο Σουφλίου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου στην θέση του Πασχάλη Ζαπαρτίδη όπως ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα η ιστορική ομαδα του Σουφλίου.

Στην φωτογραφία τον βλέπετε αριστερά, από την περίοδο που καθοδηγούσε την Αναγέννηση Μεταξάδων. Επίσης αποχώρησε από την ομάδα ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Τσιπτσιος. Η ανακοίνωση του Έβρου:

«Η διοίκηση του ΑΣ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής του συλλόγου μας θα είναι ο κ. Σταματάκης Πασχάλης. Ο κ. Σταματάκης έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Δόξα Ελληνοχωρίου, Εθνικό Μάνης (Α κατηγορία θέση 4η ως νεοφώτιστος), Αναγέννηση Μεταξάδων (πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Βόρειος Όμιλος Εβρου και τελικός κυπέλλου απέναντι στον Εβρο Σουφλίου) και Ένωση Κυανής Ασβεστάδων (Α τοπικό 3η θέση επίσης ως νεοφώτιστη). Καλοσοριζουμε τον κ. Σταματάκη στην οικογένεια του Εβρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Παράλληλα αποχώρησε από την ομάδα ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Τσιπτσιος Δημήτριος τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνεχεία στη μετέπειτα προπονητική του καριέρα»