Για να «καθαρίσει» από τώρα την πρόκριση για τα προημιτελικά υποδέχεται η Ξάνθη τον ΟΦΗ (17:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Mπορεί το βράδυ του Σαββάτου να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, αλλά στην Ξάνθη τους ενδιαφέρει εκτός από μια θέση στην πρωτη πεντάδα πλέον και το κύπελλο αρχής γενομένης από το πρωτο ματς της φασης των 16 με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια (17:15, LIVE ThrakiSportS).

Με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες να είναι εντός του θεσμού του Κυπέλλου και τις τρεις εξ’αυτών να είναι πιθανές αντίπαλοι της Ξάνθης στην επόμενη φάση, θα έλεγε κανείς πως η Ξάνθη είχε μια αρκετά βατή κλήρωση για τους 16 του Κυπέλλου, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ, που βρίσκεται μια κατηγορία κάτω και βρίσκεται σε μίνι κρίση μετά την ήττα πρωταθλήματος στο “Γεντικουλέ” από την Λαμία, έχοντας στην συνέχεια παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και κυρίως δεν έχει προπονητή..

Το παιχνίδι αυτό με τον ΟΦΗ μπορεί να είχε αναβληθεί στις 11 του μηνός διότι ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πετάξει για Καβάλα και Αλεξανδρούπολη αλλα για την φαση των 16 έγιναν τότε τα παιχνίδια Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης 0-2, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2 και Παναθηναϊκός-Κισσαμικός 3-0. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της φασης των 16 είναι: Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Λαμία-Ατρόμητος, Άρης-Ολυμπιακός και Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης, με βοηθό τονς Χούσκογλου ωστόσο τις θέσεις του βοηθού Βασιλόπουλου και του τέταρτου διαιτητή Κυριαζίδη από την ΕΠΣ Έβρου, πήραν οι Γρεβένης από την Χαλκιδική και Γκουγκούδης από τις Σέρρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ