Κύπελλο Ελλάδος: Μέσω Θεσσαλονίκης και όχι Χρυσούπολης ή Αλεξανδρούπολης αναχώρησε για Ξάνθη ο ΟΦΗ! Με ελλείψεις η αποστολή των Κρητικών…

 

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης. Οι Κρητικοί αναχώρησαν μέσω Θεσσαλονίκης για την Ξάνθη και από την συμπρωτεύουσα θα έρθουν οδικώς, αφού προτιμήθηκε να μην υποστούν την ίδια μεριπέτεια με την διπλή πτήση προς Αθήνα και Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη.

Οι Κρητικοί θα αγωνιστούν κόντρα στους Ξανθιώτες  χωρίς τον Όστοϊτς που είναι άρρωστος, αλλά και τους Ράντι, Κοιλιάρα που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Οριστικά θα έχουν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Μηνά Πίτσο μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του.

Παράλληλα εκτός πλάνων για τον συγκεκριμένο αγώνα, έμειναν για προληπτικούς λόγους οι  Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί, οι οποίοι εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στον αντίποδα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμπεριλήφθηκαν τα δύο τελευταία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και οι Μπουρσέλης, Φαζός που αποθεραπεύτηκαν.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, στην αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία όπως προαναφέρθηκε αναχώρησε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Ξάνθη, συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Όγκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος και Πάγκαλος.