Football League: Κάποιος να τον ξεματιάσει! Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Χρήστο Τζάνη

 

Κάταγμα στο ζυγωματικό υπέστη ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Χρήστος Τζάνης, στο ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανελευσινιακό.

Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Κώστα Τσούπρο και μόλις αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan. Οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Θυμίζουμε την περασμένη χρονιά είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, όταν στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανθρακικό και στη Βέροια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχασε όλη την χρονιά.

O προπονητής του στον Απόλλωνα και στον Πανθρακικό παλιότερα Άκης Μάντζιος δήλωσε: «Να ευχηθούμε και ο Χρήστος να μην έχει κάτι σοβαρό. Ήταν ένας τραυματισμός , απώλεια για την ομάδα μας. Εγώ και τα παιδιά του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη. Τραυματίστηκε στο ζυγωματικό. Εύχομαι να μην είναι το άσχημο σενάριο, κάταγμα. Είχε παραμορφωθεί το μάτι του».

Επίσης την Δευτέρα αντιπροσωπεία του Πανελευσινιακού βρέθηκε κοντά στον άτυχο παίκτη του Απόλλωνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων»: «Στο νοσοκομείο Μetropolitan, όπου νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Xρήστος Τζάνης, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας σήμερα το πρωί, ως μία κίνηση συμπαράστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην χθεσινή μεταξύ μας αναμέτρηση.

Οι Σιλιγαρδάκης Χαράλαμπος, Τσούπρος Κων/νος, Γραικός Θωμάς και Gomes Felipe βρέθηκαν κοντά του. Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανελευσινιακός εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».