Football League: Οι δηλώσεις Βασιλακάκη για την επιστροφή του ως αντίπαλος στις Σέρρες και την ισοπαλία που απέσπασε ο Πανθρακικός

 

Στο γήπεδο που πανηγύρισε την άνοδο στην Football League με την ομάδα του Πανσερραϊκού επέστρεψε την Κυριακή ο Κώστας Βασιλακάκης. Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε μετά το τέλος του αγώνα, όπου οι Ροδοπίτες απέσπασαν λευκή ισοπαλία, ήταν όλο χαμόγελα.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ γιατί πέρασα όμορφες στιγμές. Όσο για το ματς είχαμε ένα μέτριο ως καλό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε και δεν επιτρέψαμε στον Πανσερραϊκό να μας κάνει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήταν πιο απειλητικός και πέρα από τα δοκάρια είχε ευκαιρίες και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Πήραμε πάντως έναν χρήσιμο βαθμό», σχολίασε ο Βασιλακάκης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τους χαμένους βαθμούς της ομάδας του: «Τα πρώτα δέκα λεπτά τα ήλεγχε ο Πανθρακικός.  Είχαμε σταδιακή βελτίωση και στατικές φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ορμή, επιθετικότητα και μία μονόπλευρη από τα δεξιά απειλή με αποτέλεσμα να κουραστούν οι παίκτες και να μην λειτουργήσει το αριστερό άκρο. Έτσι όπως πήγε το ματς σε αφήνει και αδικημένο. Είχαμε 15 ημέρες να προπονηθούμε σωστά με αποτέλεσμα να βγάλουμε προβλήματα κυρίως μυϊκά. Πιστεύω ότι επιστρέφοντας στην κανονική ροή θα βγάλουμε τις αποδόσεις που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα βγάλουμε αντίδραση, αρχής γενομένης στο ματς με την Σπάρτη. Θα πρέπει να αντικαταστήσουμε τους χαμένους βαθμούς. Ο κόσμος έχει δίκιο να φωνάζει, έχει συνηθίσει διαφορετικά, αλλά σήμερα μπορώ να πω παλέψαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».