Α2 Ανδρών: Έσβησε κεράκια στο… γήπεδο ο Δημητρούδης γιορτάζοντας γενέθλια και την 12η νίκη του ΟΦΗ των 6 Εβριτών

 

Δώδεκα παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (7X7) και το Κύπελλο Ελλάδος (5X5) και συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία τρελαίνει κόσμο στη φετινή χρονιά!

Η ομάδα του Εβρίτη προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια Εβρίτικη παροικία στο Ηράκλειο αφού αγωνίζονται στην ομάδα πέντε Εβρίτες παίκτες, «μάζεψε» το Σαββατοκύριακο δυο ακόμη νίκες, σε δυο παιχνίδια που έδωσε μέσα σε δυο ημέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αρχικά, το Σάββατο (21/1) ο ΟΦΗ «καθάρισε» με 3-2 σετ στο ται-μπρέικ το Μαρκόπουλο στην Αθήνα και διατήρησε το αήττητο και την πρωτιά στην Α2 Κατηγορία. Μάλιστα, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-0 αλλά η κόπωση του ΟΦΗ έφερε τον αξιόμαχο αντίπαλο του να ισοφαρίζει και τους Κρητικούς να κερδίζουν στο τάι μπρέικ με 15-12.

«Ενα απο τα «μυστικά» της φετινής «τρελής»πορείας για το βόλει του ΟΦΗ, είναι πέρα απο τους ποιοτικούς και σημαντικούς παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει, όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία απο τα γενέθλια του πασαδόρου της ομάδας Γιάννη Δημητρούδη, ο οποίος έσβησε κεράκια στο…παρκέ», σχολιάζει η κρητική ιστοσελίδα gentikoule.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Γιάννη Δημητρούδη και τον κόουτς Δημήτρη Ζλατιλίδη, υπενθυμίζεται ότι στον ΟΦΗ αγωνίζονται οι Σταύρος Αρχοντούδης, Βασίλης Κυριακίδης, Τσέντομιρ Ίλιτς και Δήμος Αυτζιόγλου.