Super League: Η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα τον κρατά στην βαθμολογία κάτω από την Ξάνθη

 

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Κέρκυρα. Αν και προηγήθηκε στο σκορ στο νησί των Φαιάκων με γκολ του Μπεργκ, γρήγορα ισοφαρίστηκε από τον Επστάιν και τελικά έμεινε στο 1-1. 

Αυτό σημαίνει ότι το τριφύλλι μείωσε μεν την απόσταση από την Ξάνθη στον πόντο, ωστόσο διατηρείται κάτω από την θρακιώτικη ομάδα που έχει 31 βαθμούς έναντι 30 των πράσινων.

Πάντως η Ξάνθη μετά την ήττα της από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έπεσε ξανά στην 3η θέση, αφού την έπιασε στους ίδιους βαθμούς ο Πανιώνιος που νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό σε σαββατιάτικο παιχνίδι και ευνοείται στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η ζώνη που ορίζει αυτήν την στιγμή τα πλέι οφ, η 5η θέση δηλαδή, βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την Ξάνθη και εκεί συναντάμε την ΑΕΚ, επόμενη αντίπαλο. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Πέτρος Μάνταλος κλείδωσε τη νίκη τω ν κιτρινων επί του Αστέρα Τρίπολης.

Πάντως ο ΠΑΟΚ που είναι πιο κάτω έχει δυο ματς λιγότερα και θεωρητικά μπορεί να μειώσει την απόσταση των οκτώ βαθμών που έχει από την Ξάνθη. Το πρώτο από αυτά το βράδυ της Δευτέρας στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.