Παράπονα Θεοδωρίδη για διαιτησία αλλά και δήλωση έκπληξη: «Στο χέρι της Ξάνθης να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ»

 

«Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Μήπως έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και τα πέναλτι δίνονται σε άλλες φάσεις και όχι σε μία σαν τη σημερινή; Δηλαδή σαν του Παναθηναϊκού τη φάση στο προηγούμενο παιχνίδι και απαγορεύεται στου Ολυμπιακού;» .

Με αυτά τα λόγια ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Ξάνθη. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στη φάση του Μανθάτη, πρόσθέτοντας: «Θέλω η επιτροπή διαιτησίας να μας στείλει κάνα έντυπο για να μας πει για τα πέναλτι. Πότε είναι στον Ολυμπιακό πέναλτι, τα χουμε χάσει».

Ωστόσο πέρα από την γκρίνια για την διαιτησία, έπλεξε και το εγκώμιο της Ξάνθης, προσωπικά του Λουτσέσκου αλλά και του Χρήστου Πανόπουλου ενώ πρόσθεσε ότι είναι στο χέρι της Ξάνθης όχι απλά η έξοδος στην Ευρώπη αλλά ακόμα και η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (ή έστω στα προκριματικά του).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα των δύο πρωτοπόρων. Η Ξάνθη είναι έξοχη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά και είχε και ελλείψεις. Στάθηκε πολύ καλά και φαίνεται πως ο κύριος Λουτσέσκου κάνει πολύ καλή δουλειά. Και πίσω από αυτόν ο κύριος Πανόπουλος. Τους εύχομαι επιτυχίες στο Πρωτάθλημα και στο χέρι τους είναι να παίξουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σοβαρή ομάδα.
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ καλός σήμερα, είχαμε ελλείψεις και πρέπει να παίζουν και οι νέοι παίκτες που έχει πάρει ο Πρόεδρος, είναι πολύ καλοί παίκτες. Σιγά σιγά θα ανέβουμε, είναι περίεργος ο μήνας έχουμε έξι εξόδους. Ο Ολυμπιακός θα φτιάξει με τις προσθήκες των νέων παικτών, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα δέσει πολύ καλά η ομάδα.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Μήπως έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και τα πέναλτι δίνονται σε άλλες φάσεις και όχι σε μία σαν τη σημερινή; Δηλαδή σαν του Παναθηναϊκού τη φάση στο προηγούμενο παιχνίδι και απαγορεύεται στου Ολυμπιακού; Να δούμε τους κανονισμούς μήπως έχουν αλλάξει γιατί δεν υπάρχει πιο καραμπινάτη περίπτωση από αυτή σήμερα, υπάρχει επαφή, τελείωσε είναι πέναλτι.
Θέλω η επιτροπή διαιτησίας να μας στείλει κάνα έντυπο για να μας πει για τα πέναλτι. Πότε είναι στον Ολυμπιακό πέναλτι, τα χουμε χάσει. Έχει λυσσάξει ο κόσμος, πέντε πέναλτι κερδίζουν οι άλλοι, με τον Ολυμπιακό ανύπαρκτο και από τον κύριο Σιδηρόπουλο και εμείς ένα. Πέντε εναντίον μας τα δύο δεν υπάρχουν. Δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία και πάλι θα κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ομάδα μεγάλο πρόεδρο, μεγάλους φιλάθλους το μισό πληθυσμό της Ελλάδας και δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση».