LIVE από το Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ Κομοτηνής για την Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων της Θράκης στην Γ’ Εθνική, της Δόξας Προσκυνητών και του Ορφέα Ξάνθης. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης , το γήπεδο που βρίσκεται πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Ορφέα Ξάνθης, στην επανέναρξη για το 2017 του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα θα έχετε ενημέρωση και για τα άλλα ματς της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:14  Η γηπεδούχος Δόξα Προσκυνητών με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και «καίγεται» περισσότερο για την νίκη, αφού θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από την τελευταία 15η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η υπο διάλυση ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που ηττήθηκε 7-0 στο Παραλίμνι, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο.

Ωρα 14:18  Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη δείχνει μέχρι στιγμής να έχει αποδυναμωθεί στην περίοδο των μεταγραφών αφού αποκτήθηκαν ταλαντούχοι αλλά άπειροι ποδοσφαιριστές όπως οι Καραγιαννίδης, Κασιώτης, Κατσαρός και Καμζέλας, ενω δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι βασικότατοι Μεμέτ Εμρέ και Γιαννακιτσίδης αλλά και οι Μουζασβίλι, Μαδούρας, Εμρέ Χαμζά, Κορωνάκης και Σωμαράκης. Μεγάλη απωλεια πιθανότητα μέχρι τέλος της σαιζόν θα είναι αυτή του στόπερ Άρη Κίτσου.

Ωρα 14:22  Με μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Μελισσόπουλο και χωρίς άλλα προβλήματα θα αγωνιστεί ο Ορφέας Ξάνθης. Βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς κάνοντας μια πραγματικά εντυπωσιακή πορεία,  κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ωρα 14:26  Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής δείχνει να κοιτά ήδη την επόμενη μέρα και την επόμενη χρονιά επενδύοντας σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Αλλά αυτό δε σημαίνει πώς δεν ενδιαφέρεται για το μίνι της ντερμπι της Θράκης με την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 14:30 Η ομάδα στοχεύει σε μια το πολύ δυο ακόμη προσθήκες που με αυτές του νεαρού Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, την επιστροφή του Χιντ Ιμερ και τη προώθηση νέων παιδιών να πλαισιώσουν την υπόλοιπη ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Πασχαλάκης και Χαραλαμπίδης.

Ώρα 14:34 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:38 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:41 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:45  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:49  Θυμίζουμε ότι σε χθεσινό παιχνίδι ο Απόλλων Παραλιμνίου διέλυσε το Σάββατο με 7-0 την ΑΕ Ποντίων. Το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Λαγκαδάς – Α.Ο. Καρδίας, Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης, Καμπανιακός – Μακεδονικός, Νέστος Χρυσούπολης – Καβάλα και Δόξα Δράμας – Νάουσα, ενω ρεπό εχει ο πρωτοπόρος Απόλλων Καλαμαριάς. Το παιχνίδι Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας θα γίνει στις 29/1.

Ωρα 14:53  Ωρα συνθέσεων. Η Δόξα Προσκυνητών ξεκινά με τους Πετρσα, Κελεσίδη, Μόσχο, Λειβαδιώτη, Λεφή, Τρίχα, Δημητριάδη, Κασιωτη, Καμζελα, Κατσαρό και Βάσκο.

Ωρα 14:55  Ρουφος, Τζαμπαζ Χαλήλ, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζνης Β, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ, Μουμίν Ογλου είναι οι 11 με τους οποίους ξεκινά ο Ορφέας.

Ωρα 14:58  Γεωργιτσόπουλος, Κουβαλάκης, Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας η τριπλέτα των διαιτητών.

Ωρα 15:01  Λιακάδα στην Κομοτηνή το πολύ νερό των προηγούμενων ημερών κάνει το πλαστικό να γλιστράει πολύ και να καθίσταται επικίνδυνο.

Ωρα 15:05  Τώρα η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων με τους διαιτητές. Πάμε για την έναρξη της αναμέτρησης.

1′  Εναρξη του αγώνα. Η Δόξα Προσκυνητών στην σέντρα.

5′ Ωραία κάθετη μπαλιά του Κατσαρού στον Βάσκο, αυτός έφυγε πίσω από την πλάτη δύο αμυντικών του Ορφέα, πλάσαρε τον τερματοφύλακα που έβγαινε για να καλύψει, όμως η μπάλα κόντραρε στον Ρούφο και στη συνέχεια στον ίδιο και κατέληξε αόυτ

7′ Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών! Κόρνερ από τα αριστερά για τη Δόξα, ο Κατσαρός πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλυς, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στην εστία του Ορφέα. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξανθης 1-0

15′ Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στην αναμέτρηση με τους Προσκυνητές να δείχνουν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τον Ορφέα να προσπαθεί να αντιδράσει.

18′ Ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κατσαρό στο ύψος της μεγάλης περιοχής και προς τα δεξιά, μπλοκάρει ο Ρούφος.

25′  Φτάνουμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, στα άλλα ματς Νέστος Χρυσούπολης -Καβάλα 0-1 με γκολ του Ζιγκερίδη ενώ και η Δόξα Δράμας άνοιξε το σκορ και προηγείται με 1-0 της Νάουσας.

32‘ Ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Εκπληκτικό γυριστό σουτ από τον Τρίχα, πετάγεται στο δεξί γάμα ο Ρούφος και διώχνει

37′  Ζητά πέναλτι ο Ορφέας. Ο Μαυρόπουλος μπαλιά στον κενό χώρο, Καραγκιόζης Β. απέναντι στον Περτσά που έπεσε επάνω του, ζητά πέναλτι ο Ορφέας

40′  Γκολ για τον Ορφέα. Σέντρα Τορομανίδη, σπάει την μπάλα ο Γ. Καραγκιόζνης, πλασέ ο Ξαντινίδης, στα δίχτυα η μπάλα. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1

45′ Λήξη πρώτου μέρους στο Ενωσιακό της ΑΠΣ Θράκης. Αποτέλεσμα ημιχρόνου:  Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1

Ωρα 15:54  Θυμίζουμε ότι τον αγώνα προσφέρουν τα καφε ζαχαροπλαστεία Fresh και η βιοτεχνία κατασκευή αθλητικών ενδυμάτων Figli στην Ξάνθη, η υπεραγορά κρεάτων του Νίκου Τρίχα και τα γεωργικά εφόδια Λιάγκη στην Κομοτηνή.

Ωρα  15:58 Αποτελέσματα πρώτου μέρους στα άλλα ματς του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής όπου έχει ήδη ανοίξει το σκορ: ΑΠΕ Λαγκαδά – Καρδία 1-1, Δόξα Δράμας – Νάουσα 2-0, Νέστος – Καβάλα 1-2

Ωρα 16:06  Τώρα εισέρχονται και πάλι οι δυο ομάδες για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, με μια αλλαγή για τον Ορφέα, έξω ο Μουνταγκίδης, μέσα ο Χιντ Ιμέρ που επέστρεψε στην ομάδα.

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

51′  Ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Σέντρα ο Μουμίν, ο Τορομανίδης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

57′ Δυο μαζεμένες αλλαγές, μια για κάθε ομάδα. Εξω Καμζελας μέσα ο Σοδηρόπουλος για τους Προσκυνητές, έξω ο Τορομανίδης, μέσα Λαζαρίδης για τον Ορφέα.

63′  Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών. Εξω ο Κατσαρός, μέσα ο Ανυφαντάκης.

71′  Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Χιντ πιάνει το σουτ, πέφτει και διώχνει ο Περτσάς που μάλλον τραυματίζεται σε αυτήν την φάση, στην επαναφορά ο Μουμίνογλου σουτάρει, διώχνει ο Λεφής, ξαναπάει η μπάλα στον Μουμίνογλου που ξαναστέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή ξανά αυτή τη φορά ο Μόσχος διώχνει την μπάλα.

75′ Μετά από διακοπή περίπου τεσσάρων λεπτών ο Περτσάς δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνει την θέση του στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Δόξας Προσκυνητών Αθανασίου.

80′  Ευκαιρία για τον Ορφέα. Σέντρα ο Γιάννης Καραγκιόζης, κεφαλιά ο Χιντ, η μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Αθανασίου.

83′  Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης. Σέντρα από αριστερά ο Μουμίν Ογλου, ο Λαζαρίδης αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2.

90′  Καθυστερήσεις στην αναμέτρηση.

90+5′  Μεγάλη ευκαιρια για τον Ορφέα να κλειδώσει τη νίκη του. Δοκάρι με τον Μουμίν Ογλου στην εκπνοή του αγώνα.

90+6′ Τέλος του αγώνα στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2