Football League: Πολύτιμο βαθμό εξασφάλισε ο Πανθρακικός στην επιστροφή του Βασιλακάκη στις Σέρρες

 

Το πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει μέσα στις Σέρρες η ταλανιζόμενη από πολλά οικονομικά κυρίως προβλήματα ομάδα του Πανθρακικού, απέναντι στον Πανσερραϊκό. Σε ένα σχετικά κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος, οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Και αν για τους γηπεδούχους αυτή η ισοπαλία μοιάζει με ήττα, για τους φιλοξενούμενους είναι πολύ σημαντική, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, μετά τις τρεις σερί ήττες, εκ των οποίων οι δύο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, από το ξεκίνημα του 2017.

Ο Πανθρακικός ήταν αριστοτεχνικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο από τον Κώστα Βασιλακάκη, που επέστρεψε ως αντίπαλος στις Σέρρες, απέναντι σε μια ομάδα την οποία ανέβασε πριν δυο χρόνια στην Football League. Ωστόσο στάθηκε και τυχερός, ιδίως στις φάσεις μετά το 55′ όταν σε δυο λεπτά οι γηπεδούχοι σημάδεψαν τα δοκάρια του Γκαραβέλη με τους Τσελεπίδη και Τσιμίκα.

Ο Πανσερραϊκός εκτός από την ατυχία είχε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό  του Ρούτση, που τραυματίστηκε πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στον αγώνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά αυτό δεν αναιρεί την επιτυχία για τους Κομοτηναίους που προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, πέτυχαν προς το τέλος και ένα γκολ με τον Μπουγαΐδη που ακυρώθηκε όμως από τον διαιτητή και έδειξαν ότι παρά τα προβλήματα, θα παλεύουν όλα τα παιχνίδια.

Ο Πανθρακικός από το ξεκίνημα του αγώνα έβγαλε ενέργεια, έχασε τις πρώτες ευκαιρίες της αναμέτρησης, έκλεισε χώρους, προσπάθησε να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις και γενικά, στην λογική του “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, επιστρέφει στην Κομοτηνή μάλλον με χαμόγελα σχηματισμένα στους ανθρώπους της ομάδας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Τσελεπίδης,  Ρούτσης (12′  Κανούλας), Φουσού, Τσιμίκας, Κάκκο(78′ Κτιστόπουλος),  Τσούτσης (84′ Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63′ Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80  Κωστίκος), Κυριαλάνης (61  Μπεκατώρος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ