ΕΠΣ Έβρου: Αιφνιδιαστικό διαζύγιο του Έβρου Σουφλίου με τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη

 

Μπορεί στον Έβρο να μην υπάρχει εδώ και σχεδόν ενάμισι μήνα αγωνιστική δράση λόγω της διακοπής για τα Χριστούγεννα και ακολούθως των καιρικών συνθηκών, ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Έβρου Σουφλίου με τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ομάδα του Σουφλίου και προκάλεσε έκπληξη, κυρίως λόγω της χρονικής συγκυρίας, αφού επέρχεται λίγο πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και ενώ πέρασε όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση χωρίς κάποια σχετική ενημέρωση για αυτήν την εξέλιξη.

Ο αντικαταστάτης του Πασχάλη Ζαπαρτίδη αναζητείται, προσωρινά θα κοουτσάρει την ομάδα ο Γ. Πετκίδης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο ‘Εβρος Σουφλίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Ζαπαρτίδη Πασχάλη. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ζαπαρτίδη ο οποίος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για το σύλλογο ανέλαβε το έργο της δημιουργίας μια ανταγωνιστικής ομάδας ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν και κατά γενική ομολογία τα κατάφερε. Του ευχόμαστε καλή συνεχεία στη μετέπειτα προπονητική του καριέρα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Την προσωρινή καθοδήγηση της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Πετκίδης Γεώργιος μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσίπτσιο Δημήτριο ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.