Με άλλον προπονητή έρχεται στην Ξάνθη ο ΟΦΗ μετά την παραίτηση Νιόπλια

 

Την Τρίτη η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΟΦΗ στον εξ αναβολής πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στην Θράκη με υπηρεσιακό ή νέο προπονητή.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, υπέβαλε μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με την Λαμία ο Νίκος Νιόπλιας, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου γνώρισε την ήττα με 2-1.

Η εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική, αλλά και η ήττα από τους Φθιωτείς, όπως είναι φυσικό αφήνουν πίσω τον ΟΦΗ στην μάχη για την κατάληψη μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγεί στην Super League.

O Kοζανίτης τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα πέρυσι όταν αυτή αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες την οδήγησε στην άνοδο.

Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα αλλά  η διοίκηση του ΟΦΗ φέρεται να έχει εντοπίσει τον εκλεκτό της για τον αντικαταστάτη του Νιόπλια και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο 45χρονος πρώην τεχνικός και της Ξάνηθης, μετά την παραίτησή του από τον Ηρακλή, παραμένει χωρίς ομάδα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Αλλωστε, ο Κιλκισιώτης τεχνικός έπαιξε για περίπου δέκα χρόνια στον ΟΦΗ και αν τελικά λάβει τις εγγυήσεις που θέλει, δεν αποκλείεται να επιστρέψει αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο!