Super League: Ήττα με ανατροπή από τον Ολυμπιακό για τους “ψυχωμένους” νέους της Ξάνθης

 

Πολύ καλή προσπάθεια για τα Κ20 της Ξάνθης απέναντι σε εναν αήττητο αντίπαλο που έχει μόλις δυο ισοπαλίες όπως ο Ολυμπιακός του Ξανθιώτη Γιώργου Ξενιτίδη (δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Γιανναρακης) που δύσκολα θα χάσει και αυτόν τον τίτλο, ωστόσο η ομαδα αν και προηθηκε δεν μπορεσε να κρατησει το προβαδισμά της και ηττηθηκε με 2-1.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Χατζηχασάνογλου εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων και ανοιξε το σκορ. Ένα ττριλεπτο εκρινε το παιχνίδι οταν στο 28′ με κεφαλιά του Μεγαρίτη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στο 31′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βρουσάι από παράβαση του Ψεμματά εγινε το 2-1 που ηταν το σκορ ημιχρόνου αλλα και του αγώνα (φωτο gavros.gr).

Η Ξάνθη έτσι έμεινε στους 13 βαθμούς σε 14 αγώνες και την εντέκατη θέση, ενω ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός τους 41 βαθμούς εχοντας δεχτει με το σημερινο μολις 3 τερματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Πανάγου, Κουγιός (70′ Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Πέιος (78′ Ξενιτίδης), Τασιούλης (81′ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι

ΞΑΝΘΗ: Δεμενίκος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Μελιόπουλος, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Τσέλα, Τσαπάρης (77′ Καλαϊτζίδης), Σαμπανίδης, Χατζηχασάνογλου (75′ Χαντζής), Ιωσηφίδης (54′ Καλογιάννης)