Γ’ Εθνική: Τιμωρίες, αναβολές και μεταθέσεις αγώνων στον όμιλο του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών

 

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ μετέθεσε τον Κυριακάτικο αγώνα της 14ης αγωνιστικής Εορδαϊκός-Αλμωπός Αριδαίας για τις 29/1/2017, λόγω κακοκαιρίας, και τους αγώνες της 17η αγωνιστική Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός και ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας, για την 01/02/2017.

Επίσης η ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Απόλλων Καλαμαριάς και χάνει 3-0 ανευ αγώνα τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής (2-5 το αποτέλεσμα του αγώνα) με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, απόφαση που κρατά την ομάδα της Καλαμαριάς στην πρωτη θεση με 33 βαθμούς και δεν επηρεάζει τις βαθμολογικές θέσεις των Ορφέα Ξανθης και Δόξας Προσκυνητών. Ωστοσο η ομαδα της Ροδόπης θα επιθυμούσε δικαίωση της Καλαμαριάς ωστε ο Βατόλακκος να μεινει στους 2 και όχι στους 5 που έχει τώρα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. απέρριψε την προσφυγή του σωματείου Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς κατά απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την οποία είχε απορριφθεί έφεση κατά απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (υπόθεση ένστασης Δόξας Δράμας για αγώνα Γ’ Εθνικής ΑΕ Ποντίων-Απόλλων Καλαμαριάς)”.

“1ος όμιλος: Εορδαϊκός 2007-Αλμωπός Αριδαίας (ορίστηκε στις 29/1/2017)
Οι προγραμματισμένοι για τις 29/1/2017 αγώνες Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός, ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας, μετατίθενται για την 01/02/2017”.