Γ’ Εθνικη: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο «Όντι» στην Σαντορίνη

 

Στην ομάδα του  Πανθηραϊκού ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ξανθιώτης επιθετικός Οδυσσέας Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Σαντορίνης και του Πανθηραϊκού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την επίσημη συνεργασία της με τον Ξανθιώτη 25χρονο επιθετικό Οδυσσέα Γεωργιάδη που είχε αναδείξει προ ημερών το ThrakiSportS  (θυμηθείτε ΕΔΩ) και αδερφό και πρωτου σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του Μαγικού, Γιώργου.

Σε δηλώσεις του ο “Όντι” ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Πάνθηραϊκου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% τον δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα ώστε να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Γνώριζα πολύ καλά τον κύριο Παπαματαθαιάκη σαν προπονητή και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Επίσης ο Πανθηραϊκός δίνει  σε έναν ποδοσφαιριστή σιγουριά, το οποίο μαζί μα την προοπτική που έχει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικό κίνητρο για εμένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Σαντορίνης: «Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγικού, Ατρόμητο Πειραιώς, Α.Ε Κηφισιάς, Α.Ε Καραϊσκάκης και Α.Ο Χαλκίς. Καλωσορίζουμε τον Οδυσσέα στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας».