Δραματική νίκη στα πέναλτι επί της Τουρκίας και πρώτη θέση στο Aegean Cup για την Εθνική Κ17 του Κώστα Θυμιάνη!! (video+photos)

 

Δραματική νίκη πέτυχε η Εθνική Ελλάδος Κ17 του Κώστα Θυμιάνη της Ξάνθης, αφού επικράτησε στον τελικό της αντίστοιχης της Τουρκίας στα πέναλτι και κατέκτησε το τουνουά Aegean Cup 2017 που διοργανώθηκε στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Σε έναν αγώνα που είχε ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις, η Εθνική Ελλάδος Κ17 στην οποία αγωνίζεται και ο Κώστας Θυμιάνης από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, κατάφερε με πολύ καλή οργάνωση του παιχνιδιού της να οδηγηθεί στα πέναλτι, όπου και με μεγάλη ψυχραιμία επικράτησε με 5-4 της Τουρκίας και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία το Aegean Cup που φέτος διοργανώθηκε για 18η φορά.

Ο Κώστας Θυμιάνης μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 60ο λεπτό, στη θέση του Δημήτρη Σερπέζη και αγωνίστηκε αρκετά καλά μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Ελλάδα: Μαντάς, Αλεξανδρόπουλος, Βουτσάς, Βράκας (60′ Δόσης), Γκοτζαμανίδης, Καραγιάννης, Θεοδωρόπουλος (50′ Γεωργάντης), Λιάβας, Μαυρουδής, Μαρτίνης, Σερπέζης (60′ Θυμιάνης).

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα και την απονομή και τα highlights του ματς:

Φωτογραφίες: www.pieriasport.blogspot.gr