«Χιονοθύελλα» στον Πανθρακικό! Αφαίρεση τριών βαθμών και ενεργοποίηση νέων ποινών για 222 χιλιάδες ευρώ

 

Η Football League τη Δευτέρα (23/01) θα κληθεί να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από τον Πανθρακικό ενώ επίκειται και ενεργοποίηση ποινών από τέσσερις ακόμα πρώην παίκτες του.

Στην αποκάλυψη αυτή προχωρά η ιστοσελίδα Football League News, που αναφέρει ότι μπορεί ο  Πανθρακικός να απέφυγε πρόσφατα την αφαίρεση βαθμών, αφού διακανόνισε την οφειλή του προς τον Σάββα Μουδούρογλου, ωστόσο, «η προθεσμία που είχε για την καταβολή της δόσης εξέπνευσε στις 15 Ιανουαρίου», χωρίς προφανώς να έχει δοθεί το ποσό που συμφωνήθηκε.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι τη Δευτέρα (23/01) η Football League θα πρέπει να αφαιρέσει τρεις βαθμούς. Τι πρέπει να κάνουν στην ομάδα της Κομοτηνής για να τους πάρουν πίσω; Να πληρώσουν την οφειλή αυτή ως την Παρασκευή (27/01). Τότε θα επιστρέψουν μεν οι βαθμοί, αλλά αυτή είναι μόνο… η αρχή της περιπέτειας για τον Πανθρακικό, που προφανώς πνίγεται από τα χρέη.

Το μέτωπο Μουδούρογλου δεν είναι το μόνο που απασχολεί τον Πανθρακικό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίυεμα. Και αυτό, γιατί στις 24 Ιανουαρίου, υποστηρίζει το FL News, θα υπάρξει ενεργοποίηση ποινών από τους Σερφά, Μάρτινς, Χαβίτο και Ιγκόρ. Το ποσό που έχει επιδικαστεί στους τέσσερις προαναφερθέντες… ζαλίζει, αφού είναι 222 χιλιάδες ευρώ. Και δύσκολα μπορεί να βρεθεί στην παρούσα χρονική συγκυρία κάποιος για να το καλύψει…