Κύπελλο Ελλάδος: Αποχώρησε η Νίκη Αλεξανδρούπολης! Ευχαριστήρια ανακοίνωση του αντιπάλου της…

 

Την αποχώρηση της από το Κύπελλο Ελλάδας μετα το επεισοδιακό παιχνίδι των … 5 ωρών με τον Μυγδονιακό στο Ωραιόκαστρο έκανε γνωστή στην Ομοσπονδία η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας συνομιλώντας με αυτούς της ομοσπονδίας ανέφεραν αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν θέλουν να ταλαιπωρήσουν ξανά την ομάδα με ένα νέο ταξίδι στο Ωραιόκαστρο και με τυχόν πρόκριση με ένα ακομη στο Κιλκίς (επόμενος αντίπαλος) πλην αυτά του πρωταθλήματος.

Πάντως ο αντίπαλος της Νίκης στο επεισοδιακό μετα τις συνεχεις διακοπές ρευματος παιχνίδι (θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Μυγδονιακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομαδα της Αλεξανδρούπολης: “Οι εξελίξεις για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών είναι ραγδαίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Μυγδονιακός θα έχει τελικά την δυνατότητα να αναμετρηθεί με τον Αίαντα Κιλκίς για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

Από την πλευρά μας ως σύλλογος και φίλαθλο κοινό ευχαριστούμε τον Νίκης Αλεξανδρούπολης για την ευκαιρία (που διεκδικήσαμε αγωνιστικά) να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να ευχηθούμε στην Νίκη καλή συνέχεια στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 που διανύει και πάντα επιτυχίες”.