Football League: Και πάλι απών ο Πανθρακικός από το ΔΣ της Ένωσης Β’ Εθνικής

 

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα προγραμματισμένο ΔΣ της Football League οδηγείται σε αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας, αν και η λίγκα είχε προειδοποιήσει με κυρώσεις όσες ομάδες δεν προσέρχονται (θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον Πανθρακικό να είναι απών από το ΔΣ για ακόμα μία φορά.

Η λίγκα στην πρόσκληση που είχε στείλει στις ΠΑΕ, χαρακτήριζε απαραίτητη την παρουσία των εκπροσώπων λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων (προσωπικό, ασφαλιστικό, συμβάσεις). Παρόλα αυτά στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκαν οι Σταύρος Καρακασίδης (Καλλιθέα), Σωτήρης Μαυρονάσιος (ΑΟΧ), Σίμος Ορφανίδης (Άρης), Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος) και Κωνσταντίνος Νικόλτσιος (Πανσερραϊκός) με τον πρώτο μάλιστα να διαμαρτύρεται γιατί ταλαιπωρήθηκε άσκοπα, αν και ήταν… ο μόνος από ομάδα εντός Αθηνών.

Έτσι, για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση, διά της περιφοράς, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Football League έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ, προκειμένου να εξουσιοδοτήσουν τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού, κάτι που ήταν ένα από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης και κρίνεται απαραίτητο υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που έχει η Λίγκα της Β’ Εθνικής.