Super League: Η 18αδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το «ντέρμπι κορυφής» με τον Ολυμπιακό!

 

Με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το «ντέρμπι κορυφής» με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ του Σαββάτου (19:30, LIVE ThrakiSportS).

Το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Ξάνθης και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα, όπου και θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο «ντέρμπι κορυφής» μέσα σε ένα μήνα με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, αλλά και τελειώματα φάσεων και μετά το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Από την 18αδα που επέλεξε, λοιπόν, απουσιάζουν τα ονόματα φυσικά των τιμωρημένων Λισγάρα, Φλίσκα, Ντε Λούκας και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Χαμζά Γουνές, όπως επίσης και οι Πέτρος Ορφανίδης, Μανώλης Παπαστεριανός και Οκάν Χατζητερζόγλου που δεν κατάφεραν να αποθεραπευτούν από τους τραυματισμούς τους σε αντίθεση με τον Άντριαν Λουσέρο που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Δείτε αναλυτικά την 18αδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Κολλαράς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Σβάρνας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κώστας, Μελισσόπουλος, Ράνος, Λάζιτς, Ορφανίδης Λ., Τριάδης, Σολτάνι.