Volley League: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον Εθνικό λόγω της υπόθεσης Κίτσιου

 

Την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS σας είχε ενημερώσει για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μεταξύ άλλων εξαιτίας του χρέους στον πρώην παίκτη του Χρήστο Κίτσιο, το οποίο μάλιστα πλέον με τους τόκους που έχουν μεσολαβήσει έχει… υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με το αρχικό κεφάλαιο.

Την Πέμπτη έφτασε η ημέρα συζήτησης της υπόθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την αφαίρεση βαθμών από τον Εθνικό, επειδή δεν πληρώνει το συγκεκριμένο χρέος. Για καλή τύχη του Εθνικού, δόθηκε παράταση στην ομάδα του Έβρου να αποκληρώσει το χρέος της, καθώς πήρε αναβολή η υπόθεση.

Ωστόσο αυτή η αναβολή είναι μόλις για μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός αν δεν βρεθεί άμεσα ρευστό ώστε να πληρωθεί ο Κίτσιος και να αποσυρθεί η σχετική αίτησή του προς την ΕΕΑ. Η τελευταία μεταξύ άλλων αποφάσισε κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ Ηρακλής και Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις  αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

 

1. Αίτηση του αθλητή Sasa Ranic και του τρίτου Ηλία Ηλία περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ:

Οι αιτούντες παραιτήθηκαν από τα δικόγραφα των αιτήσεων.

2. Αίτηση της εταιρείας «ZAFI Agent» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908:

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αίτηση εταιρείας «SPORTS WORLD BUSINESS Ε.Π.Ε.» και του τρίτου Γρηγορίου Χρυσού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ:

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση του αθλητή Χρήστου Κίτσιου περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 26.01.17.