Γ’ Εθνική: Στον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώην του Σουφλίου Φλόρενς Κέρι

 

Στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του 3ο ομιλού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φλόρενς (Λόρι) Κέρι όπως είναι ολόκληρο το ονομά του.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου συμφώνησε με τους ιθύνοντες της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας του Βόλου για άνοδο στην Football League.

Ο 26 χρόνος ποδοσφαιριστής γεννημένος στις (17/09/1990) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού ενώ ακολούθως έχει φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου κ20, των Χανίων, του Πιερικού, του ΑΟ Τρικάλων με τον οποίο πανηγύρισε και την άνοδο αλλά και του Αιολικού με την φανέλα το οποίου αναδείχθηκε  περσινός πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο σημειώνοντας 14 γκολ.

Ο Κέρι μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της ΑΕΛ Καλλονής που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League γράφοντας 8 συμμετοχές με την ομάδα της Μυτιλήνης από την οποία και αποχώρησε υπογράφοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.