ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρησαν από την Αναγέννηση Θαλασσιάς τα αδέρφια Πεντεζίδη

 

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις καλείται να καλύψει η Αναγέννηση Θαλασσιάς καθώς κατά την χειμερινή  μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποχώρησαν με μορφή μεταγραφής τα αδέρφια Πεντεζίδη.

Ο λόγος για τον Πέτρο και Παναγιώτη Πεντεζίδη που αποχώρησαν από την ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με διαφορετικούς προορισμούς αυτήν την φορά.

Συγκεκριμένα ο 25χρονός Πέτρος ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιο μπακ ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Νέας Καρυάς για βρεθεί στο έμψυχο δυναμικό της ενισχύοντας την Καβαλιώτικη ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας.

Ο μικρότερος αδερφός ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου κυρίως ως επιτελικός μέσος συμφώνησε με τους διοικούντες της ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Ασπίδας στον θεσμό του Κυπέλλου για την πρόκριση στον τελικό. Η Ασπίδα Ξάνθης βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα  Άρη Αβάτου.

Ο Παναγιώτης Πεντεζίδης ο οποίος είναι και ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια καθώς είναι μόλις 18 ετών παρουσιάζεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στον Αυλώνα στο τμήμα τεθωρακισμένων ώστε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.