Βόμβα Πανόπουλου! Έξαλλος με την προσέλευση του κόσμου στα Πηγάδια προανήγγειλε ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ(;) από την Ξάνθη

 

Η Ξάνθη σαρώνει, μπορεί να είναι μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα αλλά ο κόσμος συνεχίζει να μην στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Μόλις 515 άτομα έκοψαν εισιτήριο και βρέθηκαν στα Πηγάδια στον αγώνα με τον Ηρακλή και το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε είναι η εξής (καιο καθένας την ερμηνεύει όπως θέλει, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι άδικο δεν έχει):

«Η Ξάνθη στις 18 Ιανουαρίου και στην αρχή του δεύτερου γύρου είναι 2η στην βαθμολογία. 515 ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την ομάδα μας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, παιδάκια από τις Ακαδημίες μαw.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτά τα 515 άτομα που τόσο ζεστά συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Τελικά η Ξάνθη, η ομάδα της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας κι εγώ προσωπικά, παίρνουμε αυτό το οποίο μας αξίζει, 515 άτομα.

Είναι σίγουρο ότι στη ζωή, όλα τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται. Έτσι και για την ομάδα μας και για όλους εμάς κι εμένα προσωπικά, που τόσα κακά έχουμε κάνει σ’ αυτή την πόλη, τα πράγματα έχουν ΗΔΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ».