Super League: Τον ουραγό Ηρακλή υποδέχεται η Ξάνθη με στόχο να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (17:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Με στόχο να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Ξάνθη υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης τον ουραγό Ηρακλή, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Στόχος φυσικά είναι το τρίποντο, που θα διατηρήσει την Ξάνθη στην δεύτερη θέση ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι δυο ομάδες μόλις πριν δυο εβδομάδες έπαιξαν αντιμέτωπες μεταξύ τους, στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη να φεύγει με ένα πολύτιμο διπλό από την Θεσσαλονίκη. Έκτοτε ο Ηρακλής δεν έχει παίξει ματς για το πρωτάθλημα, αφού αναβλήθηκαν τόσο ο αγώνας του στην Βέροια (θα γίνει την άλλη Τετάρτη 25/1) όσο και το ματς με την Κέρκυρα (θα διεξαχθεί την 1/2).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Τρίτη. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Λισγάρα και τους Ορφανίδη Νιέτο, που έμειναν εκτός, λόγω τακτικής. Δείτε αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την πλευρά του, απουσίες αλλά και προσθήκες έχει και ο Σάββας Παντελίδης για τον Ηρακλή. Δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κυνηγόπουλο, Δώνη, που μόλις τη Δευτέρα υπέγραψε στον «Γηραιό», Ζιαμπάρη και Περόνε, που είναι τιμωρημένος.  Μέσα είναι οι νέοι Τζανετόπουλος, Ηλιάδης και Γροντής. Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ξάνθη και Ηρακλής έχουν μακρά παράδοση πολλών και σημαντικών μεταξύ τους αγώνων. Οι φίλοι της Ξάνθης δύσκολα θα ξεχάσουν ότι βρέθηκαν σε αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή να διεκδικεί η ομάδα τους την παραμονή στο παρελθόν. Τώρα είναι ο Ηρακλής που καίγεται για βαθμούς για την παραμονή του.

Στο ματς της πρεμιέρας του πρώτου γύρου, που λόγω της γνωστής αναβολής έγινε προ δύο εβδομάδων, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0. Στον περσινό αγώνα του πρωταθλήματος στα Πηγάδια, που επίσης είχε διεξαχθεί Γενάρη, η Ξάνθη είχε επίσης νικήσει με 2-0.

Από τα άλλα ματς της πρεμιέρας του β’ γύρου ξεχωρίζουν οι αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30), Παναιτωλικός – ΑΕΚ (17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (15:00). Παίζουν ακόμα Ατρόμητος – Κέρκυρα (15:00) και Βέροια – Λάρισα (17:15). Την Πέμπτη θα γίνουν τα ματς ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και ΠΑΟ-Πλατανιάς.

Η αναμέτρηση Ξάνθη – Ηρακλής θα ξεκινήσει στις 17:15 έχοντας διαιτητή τον Αρετόπουλο και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS…

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ